Cele mai bune pariuri sportive

Pe acest site veți găsi clasamentul nostru personal al celor mai bune 3 pariuri sportive online. Toate companiile sunt testate de echipa noastră. De asemenea, am creat scurte recenzii pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună casă de pariuri.

img
20bet
100% PÂNĂ LA 100€
Bonus pentru prima depunere pentru pariuri sportive
img
22bet
BONUS 100% DE BUN VENIT PÂNĂ LA 600 RON
Veți primi un bonus de 100% la prima depunere până la 600 RON
img
Betwinner
BONUS 100 € PENTRU NOI CLIENȚI
Bonus la prima depunere de 100% până la 100 EUR

Recenzie 20bet

Ranking #1

 • Țară: Curacao
 • Bonus: 100% PÂNĂ LA 100€
 • 20Bet este o companie nouă pe piață. Cu toate acestea, operatorul a reușit deja să câștige un grup de jucători mulțumiți. Pariurile sportive 20Bet se disting prin bonusul de bun venit, care este foarte atractiv. Operatorul se concentrează pe funcționalitatea maximă care poate fi văzută de pe site-ul propriu-zis. Combinat cu un serviciu profesionist pentru clienți, acest lucru are ca rezultat una dintre cele mai prietenoase case de pariuri de pe piață. Deși licența de cazinou provine din Curacao, site-ul 20bet este disponibil și în alte limbi. Site-ul 20bet are o grafică interesantă, modernă, care va atrage cu siguranță jucătorii care acordă atenție unor astfel de lucruri. Acest cazinou lucrează cu cei mai buni furnizori de software, astfel încât toate jocurile să funcționeze fără probleme.

  Înregistrați-vă la 20bet

  Dacă alegerea dvs. este 20bet, va trebui să vă înregistrați un cont pentru a începe să jucați. Indiferent dacă o faci din pagina de pornire sau din fila cazinoului, vei fi înregistrat în ambele locuri. Un singur cont vă permite să jucați toate jocurile disponibile în cazinou, precum și să pariați pe rezultate sportive. Înregistrarea unui cont nu este dificilă. Ca și în cazul altor companii de pariuri, trebuie să furnizați toate datele dumneavoastră personale și adresa de e-mail. După ce confirmați corectitudinea adresei dvs. de e-mail, veți putea începe să jucați.

  pariuri sportive 20bet

  Pariurile sportive 20Bet vă permit să pariați pe toate sporturile importante. Puteți paria chiar și pe meciuri de sporturi mai puțin populare, cum ar fi hochei și cricket. Impresionant este și numărul de evenimente din fiecare categorie. Ceea ce lipsește sunt puțin mai multe opțiuni când vine vorba de sporturi, dar acest lucru va fi cu siguranță îmbunătățit. De departe, cel mai popular sport la 20Bet este fotbalul. Aici numărul de evenimente este de departe cel mai mare. În afara weekend-urilor, depășește adesea 1000. 20Bet oferă pariuri pe toate ligile majore. Pentru fiecare eveniment din ligile germane, spaniole sau franceze aveți mai multe opțiuni de pariere din care să alegeți. Există o lipsă de pariuri pe ligile inferioare și competițiile de cupe din țările mai exotice. Cotele atractive vorbesc în favoarea casei de pariuri. Casa de pariuri are o gamă relativ largă de evenimente fotbalistice pe care să parieze live. Streamingul nu este disponibil, dar există rapoarte grafice și statistice de la majoritatea evenimentelor. Nu există nicio opțiune de retragere la 20Bet.

  Cazinou 20bet

  20bet oferă o selecție largă de jocuri în timp real. Jocuri precum ruleta, blackjack, baccarat și poker sunt conduse de crupieri și dealeri profesioniști, calificați. Pentru confortul de a juca în timp real, jucătorii primesc fluxuri de cameră în timp real pe computerul lor sau pe alt dispozitiv mobil, poziționați în mai multe locații din jurul mesei.

  Metode de plată

  20Bet oferă o gamă largă de metode de depunere. Puteți depune fonduri folosind un card de credit, dar și printr-unul dintre mai multe portofele online. Alternativ, puteți folosi un voucher. Depunerea în criptomonedă este, de asemenea, o opțiune interesantă. Operatorul acceptă Bitcoins, Litcoins și Etherum. Amintiți-vă, totuși, că o depunere în criptomonedă vă va împiedica să profitați de bonusul de bun venit

  Serviciul clienți

  Forma principală de contact cu personalul 20bet Casino este prin chat live, disponibil 24 de ore pe zi. Puteți folosi și formularul de contact, unde trebuie să specificați categoria întrebării dvs., precum și adresa dvs. de e-mail, numele și prenumele. Există, de asemenea, două adrese de e-mail pe site - una este pentru a contacta personalul pentru ajutor specific, în timp ce cealaltă este pentru depunerea reclamațiilor. Clienții cazinoului ar trebui să aștepte un răspuns din partea consultantului în cel mult 24 de ore.

  Rezumat

  Cazinoul 20bet este un loc relativ nou în arena cazinourilor online, dar cu siguranță merită vizitat. Cazinoul rulează jocuri licențiate și, lucrând cu cei mai buni furnizori de software, oferă un serviciu de ultimă generație care este complet sigur. Unul dintre cele mai interesante articole de la cazinou sunt jocurile live, conduse de dealeri calificați. Bonusul de bun venit al cazinoului este de asemenea bun, cu depunere de 100% până la 100 EUR.

  Înregistrare